Lid worden van de WSA

Met het lidmaatschap van de vereniging kun je deelnemen aan de vele activiteiten die door ons worden georganiseerd. Daarbij krijg je toegang tot ons mooie terrein en kun je onbeperkt gebruik maken van alle watersport faciliteiten (bij een watersport abonnement). Door de hulp van onze leden, die af en toe de handen uit de mouwen steken, betaal je voor je lidmaatschap een beperkt bedrag. Een verlenging van je achtertuin aan het water!

Nog niet overtuigd? Kom dan vooral eens langs bij de WSA. In het zeilseizoen is er een instuif op de dinsdagavonden: vanaf een uur of 8 wordt er gezeild of gewindsurft door wie daar zin in heeft. In het voor- en najaar worden cursussen gegeven voor beginnende watersporters en is er altijd bedrijvigheid op de zondagmiddagen. Ook worden er dan verschillende wedstrijdjes georganiseerd. Hieronder zie je welke lidmaatschapsvormen er zijn en wat je daar allemaal voor terugkrijgt.

Persoonlijk lidmaatschap
Basis lidmaatschap: €65  zonder gebruik zeil-/windsurf- en SUP materiaal (inclusief gebruik roeiboot en speelplanken).
Watersport lidmaatschap: €130 incl.  gebruik zeil-/windsurf- en SUP materiaal.

Gezinslidmaatschap
Basis lidmaatschap: €110 zonder gebruik zeil-/windsurf- en SUP materiaal (inclusief gebruik roeiboot en speelplanken).
Watersport lidmaatschap: €230 incl. gebruik zeil-/windsurf- en SUP materiaal.

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december van het jaar. Indien je lid wordt gedurende het jaar, vindt er geen restitutie plaats.