Zeilen bij de WSA

Als je een watersport abonnement hebt kan je van april tot oktober dagelijks zelf zeilen met het uitgebreide verenigingsmateriaal. De vereniging beschikt over een mooie vloot van Optimisten, Laser Pico’s en een aantal Volksboten.

Twee maal per jaar worden er zeillessen  gegeven aan kinderen vanaf 9 jaar. Spelenderwijs worden de kinderen vertrouwd gemaakt met het water, de wind en natuurlijk het varen in een zeilboot. Er wordt lesgegeven door enthousiaste en ervaren instructeurs. De WSA is geen zeilschool, ons doel is om de kinderen zo op te leiden dat zij als verenigingslid zelfstandig gebruik kunnen gaan maken van onze zeilfaciliteiten.

* voor 2024 staan er nog geen zeil- en windsurfcursussen op de agenda *

Informatie

Er zijn twee zeilcursussen in het jaar, één cursus start in mei, de ander in augustus/september. De exacte cursusdata vind je in onze agenda.

Leeftijd: –
Aantal lessen:
Lesgeld:

 
Wij varen met onze vloot van Optimisten, Laser Pico’s en Volksboten. De cursisten worden aan de hand van hun leeftijd en niveau ingedeeld in de verschillende boten. Voor de veiligheid krijgt iedereen natuurlijk een zwemvest en er zijn – in beperkte mate – ook wetsuits aanwezig.